Beyuna - Proteïne

Artikelcode: PROTEIN
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De natuurlijke plantaardige proteïne van Beyuna is een hoogwaardig eiwitsupplement dat is gemaakt van een mix van verschillende plantaardige eiwitbronnen. Het is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een eiwitsupplement van hoge kwaliteit.

Productpagina

Wat doet proteïne voor je lichaam?

De natuurlijke plantaardige proteïne van Beyuna is een uitstekende keuze voor sporters, fitnessliefhebbers en mensen die hun eiwitinname willen verhogen. Het kan helpen bij het opbouwen en herstellen van spieren na intensieve trainingen, en kan ook een rol spelen bij gewichtsbeheersing en het verhogen van het gevoel van verzadiging.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Proteïne van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om ongeveer 30 g poeder in 300 ml water of melk te mengen. Je kunt het op elke moment van de dag gebruiken als een gezond en voedingsrijk tussendoortje. (Niet opwarmen.)

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van de Proteïne van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten na regelmatig gebruik binnen enkele dagen tot weken zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een zak Proteïne van Beyuna bevat 450 gram. De duur van een zak kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 30 gram per dag kan een zak 15 dagen meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

biologische erwteneiwit, biologische kokossuiker, biologische hennepeiwit, biologische rijsteiwit en natuurlijke vanillesmaak.

Allergenen: Kan sporen van noten bevatten

  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen