Beyuna - Q10

Artikelcode: Q10
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Versterk jezelf en blijf gezond met Beyuna Q10! Deze krachtige formule bevat co-enzym Q10, een essentiële voedingsstof die zorgt voor optimale cel werking, je energieniveau verhoogt en hartgezondheid bevordert. Probeer vandaag en ervaar zelf de voordelen!

Productpagina

Wat doet Q10 voor je lichaam?

Q10 van Beyuna kan bijdragen aan het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn. Het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de energieproductie in het lichaam. Daarnaast kan het een gunstige invloed hebben op de hartgezondheid, doordat het kan bijdragen aan een gezonde bloeddruk en cholesterol niveaus. Het is ook gunstig voor de gezondheid van de huid, omdat het kan bijdragen aan het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Q10 van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om de capsules in te nemen met water, bij voorkeur tijdens een maaltijd voor een betere opname.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van Q10 van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten na regelmatig gebruik binnen enkele weken tot maanden zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje Q10 van Beyuna bevat 60 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 2 capsules per dag kan een potje 30 dagen meegaan

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

Koolzaadolie, Glycerol Monostearaat, Bijenwas, Lecithine (soja), Ubiquinol kaneka QH 60mg.

2 capsule bevatten:

Koolzaadolie

Glycerol Monostearaat

Bijenwas

Lecithine

Ubiquinol kaneka QH          60 mg

Capsule: Visgelatine, glycerol, water, betacaroteen

 

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen