• Lorem ipsum

Krullend haar

Krullen vereisen vaak een net iets andere aanpak dan andere haartypes. Met krullend haar heb je vaak last van klitten en pluizig haar. Een conditioner speciaal voor krullend haar helpt al deze dingen te voorkomen. Laat je krullen mooi uitkomen met de Curl Quench + Coconut Conditionervan Maui Moisture. Deze conditioner helpt ontklitten en definieert je krullen terwijl de zachtheid wordt verbeterd. Gebruik natuurlijk eerst de shampoo!

Hoe gebruik je een conditioner?
Een conditioner gebruik je als aanvulling op je shampoo. Zorg er wel voor dat je de conditioner gebruikt in dezelfde lijn als de shampoo. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Breng een goede hoeveelheid conditioner aan op je gewassen haar. Zorg dat je de conditioner alleen aanbrengt in de punten, niet op je hoofdhuid. Zo voorkom je een vette hoofdhuid. Laat de conditioner 3-5 minuten intrekken zodat je haarpunten genoeg hydratatie krijgen. Spoel de conditioner uit. Breng na de conditioner nog een treatment aan als je wilt genieten van een optimaal resultaat.

Toon:
€11,99
op voorraad
De Maui Moisture Curl Quench + Coconut Oil Conditioner, geschikt voor krullend haar. Een romige conditioner die jouw krullen weer kracht laat uitstralen. Gebruik nu ook de Curl Quench + Coconut Oil Shampoo voor het beste resultaat. Lees meer
Toon: