Beyuna - Natuurlijke Vitamine C

Artikelcode: VITAMINE
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Beyuna's Natuurlijke Vitamine C is een krachtige formule die helpt bij het behoud van een gezond immuunsysteem en algehele gezondheid. Gemaakt van biologisch geteelde Amla bessen, biedt het product een natuurlijke bron van vitamine C.

Productpagina

Wat doet natuurlijke vitamine C voor je lichaam?

Elke capsule van Beyuna's Natuurlijke Vitamine C bevat 500 mg vitamine C, wat overeenkomt met 625% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Vitamine C speelt een essentiële rol in het ondersteunen van het immuunsysteem, het bevorderen van de gezondheid van de huid en het verminderen van vermoeidheid en uitputting.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van de Natuurlijke Vitamine C van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om de capsules in te nemen met water, bij voorkeur tijdens een maaltijd voor een betere opname.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van de Natuurlijke Vitamine C van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten na regelmatig gebruik gelijk of binnen enkele dagen zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje Natuurlijke Vitamine C van Beyuna bevat 60 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 2 capsules per dag kan een potje 1 maand meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

Amla Extract, natuurlijke Vitamine C, Barleygrass poeder.

1 capsule bevat:

Amla Extract 30%                                    416mg

Met natuurlijke Vitamine C                        125mg

Barleygrass Powder                                    43mg

 

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
18 Oct 2023
Daan Stevens
Super product