Beyuna - B12

Artikelcode: B12
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • B12 is een essentiële voedingsstof is voor een gezonde werking van je lichaam. Vitamine B12 speelt een belangrijke rol bij het behouden van een gezond zenuwstelsel en helpt ook bij het produceren van rode bloedcellen.

Productpagina

Wat doet B12 voor je lichaam?

Methylcobalamine is belangrijk voor het behoud van de gezondheid van het zenuwstelsel en voor de vorming van DNA, terwijl adenosylcobalamine helpt bij de omzetting van voedsel in energie. Door deze twee vormen van vitamine B12 te combineren in één supplement, zorgt Beyuna's B12 ervoor dat je lichaam optimaal profiteert van de voordelen van vitamine B12.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van de B12 van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Het advies is om 1x per dag 10 druppels in te nemen op een nuchtere maag. Belangrijk is dat je de druppels vermengt met je speeksel in je mond, zodat de enzymen in je wang het gelijk kunnen opnemen in je bloed.                                                      

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De tijd voordat resultaten zichtbaar zijn bij het gebruik van B12-supplementen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering, de ernst van de B12-deficiëntie en de individuele respons van het lichaam. In het algemeen kunnen sommige mensen na enkele dagen of weken een verbetering in hun energieniveau merken, of andere voordelen.

Hoe lang doe je met een flesje?

Een flesje B12 van Beyuna bevat 30ml dat is ongeveer 300 druppels. De duur van een flesje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 10 druppels per dag kan een flesje tot 1 maand meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

Vitamine B12 (Methylcobalamine), Vitamine B12 (Adenosylcobalamine), gezuiverd water, organische glycerine, biologisch appel cider azijn.

1 ml bevat:

Vitamine B12 (als Methylcobalamine);                                1250 mcg

Vitamine B12 (als Adenosylcobalamine);                             1250 mcg

Gezuiverd water

Organische glycerine

Biologische appelciderazijn

 

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen