Beyuna - Selenium

Artikelcode: SELENIUM
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Ontdek de kracht van de natuurlijk gewonnen selenium met Beyuna Selenium. Ondersteun je immuunsysteem, bescherm je cellen en behoud gezonde nagels en haren. Het is ook betrokken bij het behoud van een gezonde vruchtbaarheid en voortplanting.

Productpagina

Wat doet Selenium voor je lichaam?

Selenium van Beyuna is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk supplement om hun algehele gezondheid te verbeteren. Het kan bijdragen aan een gezonde werking van het immuunsysteem, het behoud van normale haar- en nagelgroei en het behoud van een gezonde schildklierfunctie. Het is ook betrokken bij de productie van DNA en het behoud van een gezonde vruchtbaarheid en voortplanting.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Selenium van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om de capsules in te nemen met water, bij voorkeur tijdens een maaltijd voor een betere opname.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van Selenium van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten na regelmatig gebruik binnen enkele weken tot maanden zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje Selenium van Beyuna bevat 90 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 1 capsules per dag kan een potje tot 3 maanden meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

Alfalfakruid, selenium methionine, Bioperine® Piper Nigrum extract 95% - 100% Piperine,

1 capsule bevat:

Selenium methionine                                                                      200 µg

Bioperine® Piper Nigrum extract 95% - 100% Piperine,                  2,11 mg

Alfalfakruid

Capsule: Pullulan, water ,zeewierextract.

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen