Contact - ANVY

We helpen je graag

Heb jij vragen of wil je graag advies? We've got you!

Neem contact met ons op via de mail [email protected] of stuur ons een berichtje op Facebook/Instagram. Wij staan 5 dagen in de week van 9:00 tot 17:00 voor je klaar. In het weekend zijn wij helaas niet bereikbaar, maar op maandag zijn we er weer.

 

ANVY is onderdeel van ANVY B.V.
KvK nummer: 32146785
BTW nummer: NL820433597B01

 

Bedrijfsinformatie

Pekstraat 2
8211 AB
Lelystad
Nederland

Land

[email protected]
Mail ons gerust al je vragen

Ma - Vrij : 9:00 - 17:00
In het weekend zijn we helaas gesloten.

's Maandags zijn we er weer.

Openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen.

Neem contact op

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen

1. Hopelijk vind jij het antwoord op je vraag hier!
1.1 Ik heb mijn adres verkeerd doorgegeven, wat nu?

Probeer de wijziging zo snel mogelijk aan ons door te geven. Zolang je bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten kunnen wij je adres nog aanpassen. Indien je bestelling ons magazijn heeft verlaten kunnen wij helaas geen wijzigingen meer aanbrengen (helaas heb je in dit geval geen recht op restitutie). 

1.2 Wat zijn parabenen?

Parabenen worden al meer dan 80 jaar gebruikt als conserveermiddel. Het toevoegen van parabenen vergroot de houdbaarheid van producten als shampoo, deodorant, vocht inbrengende crèmes en mascara’s. Parabenen doden bacteriën die binnen het product proberen te groeien. De afgelopen jaren is de vraag naar cosmeticaproducten die geen parabenen bevatten toegenomen.  

1.3 Wat zijn sulfaten?

Sulfaten zijn zeer krachtige, maar tegelijkertijd ook redelijk agressieve reinigers waarvan het gebruik kan samengaan met een uitdrogende en irriterende werking. Het grote voordeel van sulfaatvrije shampoos, is dat zij een mildere reiniging.

1.4 Wat betekent vegan?

Vegan houdt in dat:

-          Het product geen dierlijke ingrediënten bevat.

-          Het product en de ingrediënten niet getest zijn op dieren .

-          Er geen dieren gebruikt zijn bij het vervaardigen of distribueren van het product.

Let op! Niet getest op dieren is niet automatisch vegan!

1.5 Ik wil graag een bestelling wijzigen, is dit mogelijk?

Heb je een bestelling geplaatst maar wil je deze wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op, zodat wij zo snel mogelijk kunnen proberen om je bestelling te wijzigen. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten kunnen we helaas niks meer voor je aanpassen.

1.6 Ik heb een klacht, waar kan ik deze indienen?

Heb je een klacht over één van onze producten of diensten? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via onderstaande manieren, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Mail naar: [email protected] of bel naar: +31 (0)320 212 342

1.7 Ik ben influencer en ik wil graag met jullie samenwerken, is dat mogelijk?

We krijgen veel verzoeken wat betreft het ontvangen en reviewen van producten van ANVY. Dit vinden we natuurlijk super leuk! Maar helaas kunnen we geen producten opsturen naar iedere influencer. Iedere maand selecteren wij een aantal influencers en zij ontvangen een pakketje met producten van ons. Wil je ook graag in aanmerking komen? Stuur ons dan een berichtje met je gegevens.