Beyuna - Power

Artikelcode: POWER
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Power van Beyuna is een innovatief voedingssupplement dat is speciaal ontworpen voor verbeterde uithoudingsvermogen, fysieke prestaties, betere herstel na fysieke inspanning, en soepele gewrichten. Doormiddel van de beste hoogwaardige ingrediënten.

Productpagina

Wat doet Power voor je lichaam?

Beyuna Power is een krachtige formule die bijdraagt aan het behoud van een gezond lichaam en geest. Het bevat een combinatie van voedingsstoffen die kunnen helpen vermoeidheid te verminderen, fysieke prestaties te verbeteren, het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Beyuna Power kan ook bijdragen aan een gezonde hormoonbalans en een verbeterd gevoel van welzijn en energie.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van de Power van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om voor je vermoeidheid 2 capsules de eerste 2 weken in de ochtend in te nemen. Daarna 1 capsule in de ochtend een half uur voor het ontbijt. Of een half uur voor uw training.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van de Power van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen zijn de resultaten gelijk zichtbaar.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje Power van Beyuna bevat 60 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 2 capsules per dag kan een potje 1 maand meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

Taiga wortel extract, winterkers extract, Indische wierook extract 65%, rijst extract, ananas poeder, enzym actief, water.

2 capsules bevatten:

Taiga wortel extract                        225mg

Winterkers extract                          210mg

Indische wierook extract 65%         180mg

Ananas poeder, enzym actief            21mg

Capsule: Pullulan, water, zeewierextract.

 

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen