Verzenden & retourneren

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen worden GRATIS geleverd in Nederland vanaf € 25,- (exclusief verzendkosten en kortingcodes). Verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 25,- bedragen € 3,99.

Het verzendtarief voor België en Duitsland bij een bestelling bedraagt € 6,49, dit ongeacht de hoogte van de bestelling. Het is niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus of naar een afhaalpunt.

Levertijden
Binnen Nederland proberen wij je bestelling binnen twee werkdagen te versturen. Uiteraard kan het door omstandigheden voorkomen dat de levertijd iets langer is dan je gewend bent. Buiten Nederland duurt de verzending iets langer.

Afwijkende levertijd
Tijdens feestdagen kan het zijn dat het bezorgen van je pakketje iets langer duurt.

Afhalen
Het is niet mogelijk om een bestelling geplaatst bij ANVY op locatie af te halen.

Gift with purchase  
Bij iedere bestelling ontvang je een gratis gift. Hoe leuk is dat! 

Retourneren
Wil je je product ruilen of is je bestelling kapot of beschadigd aangekomen? Je hebt wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Om beter te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant, willen we je vragen om toch een reden in te vullen bij het aanmelden van je retour.  Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maak je gebruik van dit retourrecht? Dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na de retour melding teruggestort op je rekening (je retourzending dient dan wel daadwerkelijk in het bezit te zijn van ANVY).

  • Bij een retourzending van één of meerdere producten uit een bestelling wordt enkel het bedrag dat is betaald voor het/de product(en) teruggestort en geen verzendkosten.
  • Bij een retourzending van de hele bestelling wordt het gehele bedrag dat is betaald teruggestort, dus ook de verzendkosten die zijn betaald bij de aankoop.

Het product dient in de originele staat, inclusief verpakking en onaangebroken, retour gestuurd te worden. 

Let op: alle make-up producten worden niet retour genomen.

De kosten voor het retourneren zijn geheel voor eigen rekening van de klant. 

Retour aanmelden

Log in op je account en ga naar mijn bestellingen. Klik de betreffende bestelling aan. Vervolgens klik je onderaan op ''Artikelen retourneren''. Vul het formulier in en klik op verzenden. Mocht het niet lukken dan kun je ons natuurlijk ook altijd mailen, wij helpen je graag!

 

Nu je retour is aangemeld kun je de betreffende producten retour sturen naar onderstaande:

ANVY
Retourzendingen
Pekstraat 4
8211 AB
  LELYSTAD

Kijk voor meer informatie over het retourneren in onze algemene voorwaarden. Of neem contact met ons op:
Mail naar: [email protected] of bel naar: +31 (0)320 212 342

 

Annuleringen

Na het plaatsen van je bestelling, gaan wij direct aan de slag met het verwerken hiervan. Het is helaas niet mogelijk om je bestelling te annuleren.