Beyuna - Magnesium

Artikelcode: MAGNESIUM
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Magnesium van Beyuna is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om de dagelijkse behoefte aan magnesium op niveau te houden, en is het een belangrijk mineraal dat essentieel is voor diverse processen in het lichaam.

Productpagina

Wat doet de Magnesium voor je lichaam?

Magnesium speelt een cruciale rol voor veel lichaamsfuncties, waaronder het behoud van sterke botten en tanden, het ondersteunen van een normale spierfunctie, het bevorderen van een gezond zenuwstelsel, het ondersteunen van een normaal energieniveau en het bevorderen van een normale psychologische functie.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van de Magnesium van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om de capsules in te nemen met water, bij voorkeur tijdens een maaltijd voor een betere opname.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van Magnesium van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten na regelmatig gebruik binnen enkele weken tot maanden zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje Magnesium van Beyuna bevat 60 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 1-2 capsules per dag kan een potje 1 tot 2 maanden meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

Magnesium ATA MG 250mg, Magnesium Glycerofosfaat 200mg, Magnesium Citraat hydraat 200mg.

1 capsule bevat:

Magnesium (Citraat Hydraat)                                  31 mg
Magnesium (Glycerofosfaat)                                   24 mg
Magnesium (Acetyl Taurinaat)                            16,25 mg
Capsule: Pullulan, water, zeewierextract.

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

a
01 Nov 2023
Albertina
Puur natuur! Ik gebruik het voor het slapen gaan. Nu 2 capsules en wordt uitgerust wakker. Geen hoofdpijn meer. Ben hier erg blij mee