Beyuna - Probiotica

Artikelcode: PROBIOTICS
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Beyuna Probiotica is een voedingssupplement dat een uitgebalanceerde mix van probiotische bacteriën bevat om de darmgezondheid te ondersteunen. Het product is ontwikkeld met hoogwaardige ingrediënten en is vrij van synthetische vul- en hulpstoffen.

Productpagina

Wat doet Probiotica voor je lichaam?

Beyuna Probiotica kan helpen bij het ondersteunen van de spijsvertering, het verminderen van opgeblazen gevoel en gas, en het versterken van het immuunsysteem. Door de darmgezondheid te verbeteren, kan het ook bijdragen aan de algehele gezondheid en welzijn van het lichaam.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Probiotica van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om 1 sachet op te lossen in een glas water en laat ong. 2 à 3 minuten staan. Bij voorkeur innemen op de nuchtere maag en of voor het slapen gaan.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van Probiotica van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen zijn de resultaten gelijk of na enkele dag zichtbaar.

Hoe lang doe je met een potje?

Een doosje Probiotica van Beyuna bevat 30 sachets. De duur van een doosje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 1 sachet per dag kan een doosje 1 maand meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

Fructo-oligosaccharides, bacterieculturen, Bifidobacterium lactis Bla80, Lactobacillus paracasei LC86, Bifidobacterium longum BL21, Lactobacillus plantarum Lp90, Lactobacillus acidophilus LA85, Lactobacillus plantarum CW006, Bifidobacterium bifidum BBi32, Bifidobacterium adolescentis BAc30, Streptococcus thermophilus ST81, Lactobacillus bulgaricus LB42. Een dagdosering bevat > 10,0 miljard probiotica bacteriën.

1 sachet bevat:

Fructo-oligosacchariden

Bacterieculturen (probiotica):

Bifidobacterium lactis Bla80

Lactobacillus paracasei LC86

Bifidobacterium longum BL21

Lactobacillus plantarum Lp90

Lactobacillus acidophilus LA85

Lactobacillus plantarum CW006

Bifidobacterium bifidum BBi32

Bifidobacterium adolescentis BAc30

Streptococcus thermophilus ST81

Lactobacillus bulgaricus LB42

Een dagdosering van dit product bevat meer dan 10,0 miljard probiotische bacteriën.

 

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen