Beyuna - Vita

Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Beyuna Vita ondersteunt de algehele gezondheid, verbetert energie, versterkt het immuunsysteem, bevordert een gezond hart, verbetert darmgezondheid, remt ontstekingen, bevordert gewichtsverlies en reguleert bloedsuikerspiegel.

Productpagina

Wat doet de Vita voor je lichaam?

Beyuna Vita ondersteunt de algehele gezondheid van het lichaam. Het kan bijdragen aan een verbeterde energieproductie, een versterkt immuunsysteem, een gezond hart, een betere darmgezondheid, ontstekingsremming, gewichtsverlies, verhoogd uithoudingsvermogen en verbeterde bloedsuikerregulatie. Het biedt een breed scala aan voordelen voor het lichaam.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van de Vita van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om de capsules in te nemen met water, bij voorkeur tijdens een maaltijd voor een betere opname.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van de Vita van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten na regelmatig gebruik binnen enkele weken tot maanden zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje Vita van Beyuna bevat 60 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 3 capsules per dag kan een potje tot 20 dagen meegaan

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

DNF-10® (Saccharomyces cerevisiae), 666,39 mg, Flavonen (Sinetrol® XpurC), 264,60 mg, L-Carnitine, 255,36 mg, Alfalfakruid, 163,05 mg, Guaranazaadextract, 114 mg, Chroompicolinaat, 127,95 µg (319,8% ADH).

1 capsule bevat:

DNF-10® (Saccharomyces cerevisiae): 666,39 mg

Flavonen (Sinetrol® XpurC):                264,60 mg

L-Carnitine:                                         255,36 mg

Alfalfakruid:                                        163,05 mg

Guaranazaadextract:                                114 mg

Chroompicolinaat:                                 127,95 µg (319,8% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen