Beyuna - Greens

Artikelcode: GREENS
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Beyuna Greens biedt ondersteuning bij herstel na ziekte en inspanningen, verbetert ijzeropname, stimuleert bloedaanmaak, remt bacteriegroei, bevordert spijsvertering, geeft energie, reinigt het lichaam en werkt als natuurlijke Detox.

Productpagina

Wat doet de Greens voor je lichaam?

Een van de belangrijkste voordelen van Beyuna Greens is dat het ondersteuning biedt bij herstel na ziekte en na inspanningen. Daarnaast verbetert het de opname van ijzer en stimuleert de bloedaanmaak. Beyuna Greens remt ook de groei van ongewenste bacteriën af en heeft een positieve werking op de spijsvertering. Chlorella vulgaris, het actieve ingrediënt in Beyuna Greens, geeft energie en gaat vermoeidheid tegen, doordat het rijk is aan een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen. Bovendien zorgt Beyuna Greens voor een inwendige reiniging, oftewel een natuurlijke Detox.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Greens van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om de capsules in te nemen met water, bij voorkeur tijdens een maaltijd voor een betere opname.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van Greens van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten na regelmatig gebruik binnen enkele weken tot maanden zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje Greens van Beyuna bevat 60 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 1 tot 2 capsules per dag kan een potje 1 tot 2 maanden meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

Ingrediënten:

Chlorella Vulgaris, Natural Nu-FLOW, S-Acetyl-Glutathion

1 capsule bevat:

Chlorella Vulgaris                                        800 mg
S-Acetyl-Glutathion                                       40 mg
Natural Nu-FLOW                                        290 mg
Capsule: Pullulan,

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

d
18 Oct 2023
Daan Stevens
Goede kwaliteit!