Actie

Impulss Gel Polish - Pink Punch

Artikelcode: ICG037
€11,99€8,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Pink Punch 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het ruime assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen met de LED-Lamp.

Productpagina

Met de Pink Punch 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het ruime assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen met de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss Gel Polish Pink Punch het beste aanbrengen?

Begin eerst met de voorbereiding van je nagels voordat je begint met lakken. Vijl je nagels eerst mooi in model, duw je nagelriemen vervolgens zachtjes terug met een bokkenpootje en maak daarna het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak nu de nagels goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de One Step Impulss Gel Polish Pink Punch optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de One Step Gel Polish Pink Punch in één lange, vloeiende beweging aan. Zo zorg je ervoor dat de gellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Pink Punch trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de prep en remover kit.

Reviews

5 sterren op basis van 6 beoordelingen

h
07 Aug 2023
Heidi Verhoeven
Alles na wens .
m
14 May 2023
Martine Desmet
Mooie kleut
e
26 Feb 2023
Emonds
Hij blijft ook lang erop tevreden en mooie kleurtjes
y
28 Jan 2023
Y
Mooie kleur
t
14 Jan 2023
Toos Lodewikus
Geweldig aan te raden
l
09 Dec 2022
Larissa
Echt 1 van mijn favorieten! Blijft ook lang zitten.