Impulss Gel Polish - Pink Punch

Artikelcode: ICG037
  • Als je 2 producten van "Impulss Gel Polish" koopt, ontvang je een korting van 74,9% op het laagstgeprijsde product.
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Met de Pink Punch Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het ruime assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen met de LED-Lamp.

Product details

Met de Pink Punch Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het ruime assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen met de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss Gel Polish Pink Punch het beste aanbrengen?

Begin eerst met de voorbereiding van je nagels voordat je begint met lakken. Vijl je nagels eerst mooi in model, duw je nagelriemen vervolgens zachtjes terug met een bokkenpootje en maak daarna het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak nu de nagels goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de all-in-one Impulss Gel Polish Pink Punch optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de all-in-one Gel Polish Pink Punch in één lange, vloeiende beweging aan. Zo zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Pink Punch trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de all-in-one Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de prep en remover kit.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen