Actie

Impulss Gel Polish - Hollywood Red

Artikelcode: ICG016
€11,99€8,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Mooie rode nagels creëer je in één stap met de Impulss 1 Step Gel Polish - Hollywood Red. Deze rode gellak droogt gemakkelijk binnen 60 sec. onder de Impulss LED-lamp. Geen base- of topcoat nodig!

Productpagina

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. Bekijk hier ons gehele assortiment Gel Polish.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Hollywood Red het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de One Step Impulss Gel Polish optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de One Step Gel Polish in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de gellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,8 sterren op basis van 13 beoordelingen

l
15 Nov 2023
Leontien Stell
Top! Nagellak
l
24 Sep 2023
linda happe
Goede kwaliteit mooie kleur
s
27 Aug 2023
Sylvie Sebreghts
Top product
p
31 Jul 2023
Pam Thevelein
Smeert goed uit
j
26 Apr 2023
Jannie Dekker-Stuifzand
Zeer tevreden
a
17 Apr 2023
AnneMargo Stoel
Goed product
l
25 Mar 2023
Linda Verleysen
Vlug gedaan en altijd mooie nagels
y
18 Feb 2023
Yvonne De Koning
Moet nog gaan gebuiken
s
28 May 2022
Sofie Wuyts
Makkelijk aan te brengen
b
20 Oct 2021
Babette
Mooiste kleur rood. Echt Hollywood waardig. Meest favoriete bij iedereen. Erg fijne gellak. Beter dan Sensationail. Sensationail heeft vaak de neiging terug te trekken.
b
20 Oct 2021
Babette
Mooiste rood. Echt Hollywood waardig. De meest favoriete bij iedereen. Erg fijne gellak. Beter dan Sensationail. Sensationail heeft vaak de neiging terug te trekken.
t
13 Jul 2021
Tirza
Super mooie kleur, trekt mooi strak, blijft lang zitten!
Snelle service, goed verpakt en leuk cadeautje erbij!
f
27 Jun 2020
Feikje Beunk
Mooiste kleur rood die er is! Niet te oranje en niet te donker. En wat een kwaliteit, blijft bij erg lang zitten! Mega fan!!