Impulss Gel Polish - Baby Doll Pink

Artikelcode: ICG010
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Creëer thuis de mooiste gellaknagels met de Impulss 1 Step Gel Polish. De kleur Baby Doll Pink is een lichtroze kleurtje met een lichte shimmer. Het Impulss assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen onder de Impulss LED-Lamp.

Productpagina

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gellaknagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. Bekijk hier ons gehele assortiment Gel Polish.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Baby Doll Pink het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de 1 Step Impulss Gel Polish Baby Doll Pink optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gellaknagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de 1 Step Gel Polish Baby Doll Pink in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish baby Doll Pink trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de 1 Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,7 sterren op basis van 6 beoordelingen

t
28 May 2024
Tina Wibbelink
Excellent!
d
30 Aug 2023
Diana Vetterling
Deze gellak is iets te dik minder vloeibaar den die anderen die ik heb gekocht .
m
06 Jun 2023
Marianne Heun
Super met een extra glimmertje erin
i
25 Mar 2023
Ingrid Marschalk
Goed, brokkelt niet snel af
a
23 Aug 2022
A.
Super fijn en je nagels blijven goed na het verwijderen
s
28 Jul 2022
Shirley
Mooie kleur met een licht glitter erin