Actie

Impulss Gel Polish - Beautiful Beige

Artikelcode: ICG031
€11,99€8,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Ga voor perfecte nude nagels met de Impulss Gel Polish Beautiful Beige. Deze Impulss 1 Step Gel Polish kleuren drogen gemakkelijk en snel uit onder de LED-lamp. Bekijk het ruime assortiment aan trendykleuren en kies jouw favoriete kleur.

Productpagina

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Met een ruim assortiment aan 1 Step gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. Bekijk hier ons gehele assortiment Gel Polish.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Beautiful Beige het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de 1 Step Impulss Gel Polish beautiful Beige optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de 1 Step Gel Polish Beautiful Beige in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Beautiful beige trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de 1 Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,6 sterren op basis van 14 beoordelingen

n
23 Mar 2024
Nicolette
Product is makkelijk aan te brengen en dekt goed in 2 laagjes.
m
30 Sep 2023
Marja Herrijgers
Echt mooie kleur. Het is wel even oefenen want het werkt toch nét iets anders dan gewone nagellak maar dat komt goed
s
27 Aug 2023
Sylvie Sebreghts
Top product
h
07 Aug 2023
Heidi Verhoeven
Alles na wens .
c
25 Jun 2023
Corina
Mooie kleur
a
13 Mar 2023
Angela van Dijk
Nog niet gebruikt. Maar zal zeker mooi zijn.
t
04 Mar 2023
Thea Kruizenga
Het bevalt goed
y
28 Jan 2023
Y
Mooie kleur
m
21 Jan 2023
Martine Redant
Gel blijft maar een paar dagen zitten had beter verwacht
g
20 Dec 2022
Gea Vink
Blijft goed zitten
e
29 Oct 2022
Esther Abrahamsz
Prachtig neutraal kleurtje
m
29 Oct 2022
Milenka van Kempen
Mooie kleur, blijft goed zitten en makkelijk te verwijderen
h
10 Sep 2022
Heleen
Nog niet gebruikt
a
29 Jun 2022
Agnes Datema
Blijft goed zitten, makkelijk aan te brengen. Zelfs na een dag werken geen beschadiging te zien, normaal zien mijn nagels er dan niet meer uit.