Impulss Gel Polish - Sandy Nude

Artikelcode: ICG041
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De mooiste nude nagels creëer je met Impulss Gel Polish - Sandy Nude. Met een ruim assortiment aan 1 step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen onder de LED-Lamp.

Productpagina

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Sandy Nude! Een prachtige kleur die iedereen beeldig staat. De Gel Polish Sandy Nude is gemakkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. Ready to go met prachtige gelnagels! Bekijk hier ons gehele assortiment Gel Polish.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Sandy Nude het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de One Step Impulss Gel Polish optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de all-in-one Gel Polish in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,3 sterren op basis van 7 beoordelingen

l
15 Nov 2023
Leontien Stell
Top! Nagellak
i
25 Mar 2023
Ingrid Marschalk
Geen idee,hebt deze kleur nog niet
t
04 Mar 2023
Thea Kruizenga
Het bevalt goed
m
21 Jan 2023
Martine Redant
Had beter verwacht. Gel blijft maar 3 à 4 dagen zitten.
j
27 Nov 2022
J. Houkes-Goederee
Nog niet gebruikt, is een kado.
c
27 Oct 2022
Christine
Mooie kleur
l
08 May 2022
Liesbeth Van Doorne
Prima werkt goed