Actie

Impulss Gel Polish - Pearl Grey

Artikelcode: ICG021
€11,99€8,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gellaknagels met een parelmoer finish met de kleur Pearl Grey. Met een ruim assortiment aan 1 step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels die snel en gemakkelijk opdrogen onder de LED-Lamp.

Productpagina

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels met een parelmoer finish met de kleur Pearl Grey. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. Bekijk hier voor ons gehele assortiment aan Gel Polish.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Pearl Grey het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de 1 Step Impulss Gel Polish Pearl Grey optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de 1 Step Gel Polish Pearl Grey in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Pearl Grey trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de 1 Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,8 sterren op basis van 4 beoordelingen

d
13 Feb 2024
Dzen
Top lakje! Mooie kleur brengt makkelijk aan en blijft goed zitten (zit er bij mij nu 4 dagen op)
s
27 Aug 2023
Sylvie Sebreghts
Top product
m
17 Apr 2023
Marianna Hörchner
Geweldig mooie kleur wn dekking
l
08 May 2022
Liesbeth Van Doorne
Prima werkt goed