Impulss Gel Polish - Peach Perfect

Artikelcode: ICG042
  • Als je 2 producten van "Impulss Gel Polish" koopt, ontvang je een korting van 74,9% op het laagstgeprijsde product.
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Met een ruim assortiment aan all-in-one gellak van Impulss creëer jij de allermooiste gelnagels. Het assortiment van Impulss bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen met de LED-Lamp. Bekijk hier de kleur Peach Perfect van Impulss!

Product details

Met een ruim assortiment aan all-in-one gellak van Impulss creëer jij de allermooiste gelnagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen met de LED-Lamp.
Peach Perfect is een prachtige kleur die iedereen beeldig staat. De Gel Polish Peach Perfect is heel gemakkelijk aan te brengen en blijft lang zitten. Gebruik wel de bijpassende LED-Lamp van Impulss om de gellak uit te harden. Dan bij je ready to go met prachtige gelnagels! 

Hoe kan je de Impulss Gel Polish Peach Perfect het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Volg een aantal stappen om de Gel Polish Peach perfect aan te brengen.
Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met het bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl.
Maak daarna alle nagels goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de Impulss Gel Polish optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels.
Na het schoonmaken van je nagels, kan je beginnen met het lakken. Breng de all-in-one Gel Polish Peach perfect in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Trek de eerste laag Gel polish iets over je nagelrandje door, zodat de hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Zo zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat je nagels uitharden onder de Impulss LED Lamp. De Impulss Gel Polish trekt daarna vanzelf weer glad. Breng, als dit noidig is, nog een tweede laagje Gel polish aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je helemaal klaar! Voilà! Wil je een nieuw fris kleurtje? Dan is de all-in-one Gel Polish weer makkelijk te verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen