Impulss Gel Polish - Ivory

Artikelcode: ICG035
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 step gellak van Impulss creëer jij de mooiste gelnagels. Het assortiment heeft trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen onder de LED-Lamp. Shop hier de kleur Ivory!

Productpagina

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. Bekijk hier ons gehele assortiment Gel Polish.

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Ivory het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de One Step Impulss Gel Polish Ivory optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gellaknagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de One Step Gel Polish Ivory in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish Ivory. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Ivory trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de One Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

5 sterren op basis van 8 beoordelingen

c
02 Oct 2023
Chenjerai Wassink
mooie kleur
s
27 Aug 2023
Sylvie Sebreghts
Top product
h
07 Aug 2023
Heidi Verhoeven
Alles na wens.
a
30 Jul 2023
Anouk
Mooie naturel kleur
m
06 Jun 2023
Marianne Heun
Mooi naturelle tint
n
23 Apr 2023
Natalia Van Hemelrijck
Is een mooie kleur, nog niet geprobeerd maar zal ook wel goed zijn!
m
17 Apr 2023
Marianna Hörchner
Hele mooie subtiele kleur past overal bij
l
09 Dec 2022
Larissa
Super leuke kleur! Brengt ook makkelijk aan en het is handig en snel! Love it.