Beyuna - K2

Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Ontdek de veelzijdige voordelen van Beyuna K2. Van het beschermen van je hart en hersenen, ondersteuning bij gewichtsverlies tot een hormonale balans en vruchtbaarheid. Vitamine K helpt bij de opname van mineralen/calcium in de botten/het botweefsel.

Productpagina

Wat doet K2 voor je lichaam

Vitamine K2, zoals K2Vital*-Delta-Menaquinone-7 van Beyuna, ondersteunt botgezondheid, voorkomt bloedvatverkalking en bevordert hart-, long- en huidgezondheid. Het verbetert sportprestaties, helpt bij gewichtsverlies en vermindert risico op kanker, beroertes, Alzheimer en Crohn. Essentieel voor bloedstolling en opname van mineralen in botten. Dagelijkse aanvulling nodig, vooral bij medicatiegebruik.

Claims / Werking

Vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling, helpt bij de normale bloedstolling en ondersteunt de bloedstolling. Daarnaast is vitamine K betrokken bij de opname van mineralen, zoals calcium, in de botten en het botweefsel. Het draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en is van belang voor de samenstelling van de botten. Vitamine K ondersteunt de botten en voor het behoud van sterke botten, en het is ook goed voor het skelet, waarbij het een rol speelt bij de botaanmaak.

Hoe te gebruiken

Het gebruik van de K2 van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om de capsules in te nemen met water, bij voorkeur tijdens een maaltijd voor een betere opname.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van de K2 van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten na regelmatig gebruik binnen enkele weken tot maanden zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje K2 van Beyuna bevat 30 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 1 capsule per dag kan een potje tot 1 maand meegaan.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.
Ingrediënten:

Alfalfakruid (150 mg), Vitamine K2 (Vital Delta 1%, 200 µg), Rijstmeel (10 mg)

1 capsule bevat:

Alfalfakruid 150 mg

Vitamine K2 (Vital Delta 1%, 200 µg)

Rijstmeel 10 mg

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen