Beyuna - Bright

Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Bright van Beyuna bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de hersenfunctie ondersteunen, cognitieve prestaties verbeteren, stress verminderen en ontspanning bevorderen. Ervaar een heldere geest en verbeterde mentale prestaties met Bright.

Productpagina

Wat doet de Bright voor je lichaam?

Bright van Beyuna is een geavanceerd voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om de mentale helderheid en focus te ondersteunen. Met een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten zoals Bacopin, Citicoline, Gabarelax™, Rhodiola extract en Luteoline, helpt Bright om de hersenfunctie te verbeteren en de cognitieve prestaties te optimaliseren. Deze formule is ontworpen om een heldere geest te bevorderen, stress te verminderen en de concentratie te verhogen. Bright is ideaal voor mensen die een scherp denkvermogen en een betere mentale prestatie willen bereiken.

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van de Bright van Beyuna wordt geadviseerd volgens de aanbevolen dosering op de verpakking. Over het algemeen wordt geadviseerd om de capsules in te nemen met water, bij voorkeur tijdens een maaltijd voor een betere opname. De Bright is ook mogelijkheid om te gebruiken een half uur voor een tentamen of voor het slapen.

Hoe lang voordat resultaat zichtbaar is?

De resultaten van het gebruik van de Bright van Beyuna kunnen variëren afhankelijk van de individuele behoeften en gezondheidstoestand. Over het algemeen kunnen de resultaten gelijk zichtbaar zijn.

Hoe lang doe je met een potje?

Een potje Bright van Beyuna bevat 30 capsules. De duur van een potje kan variëren afhankelijk van de dosering en het gebruikspatroon, maar bij de aanbevolen dagelijkse dosering van 1 capsule per dag kan een potje 1 maand meegaan.

Ingrediënten:
Bacopin 20% (Bacopa Monnieri extract 20%), Citicoline (CDP Choline), Gabarelax™ (100% natuurlijke GABA door fermentatie), Rhodiola extract (5% Rosavine, 2% Salidroside), Luteoline 95%, Alfalfakruid.

*gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

 

1 capsule bevat:

Bacopin 20% (Bacopa Monnieri extract 20%): 150 mg

Citicoline (CDP Choline): 150 mg

Gabarelax™ (100% natuurlijke GABA door fermentatie): 150 mg

Rhodiola extract (5% Rosavine, 2% Salidroside): 100 mg

Luteoline 95%: 50 mg

Alfalfakruid

  • Vrij van Allergenen
  • GMO vrij. Clean Label
  • Bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen
  • Cruelty free
  • Vegan

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen