imPRESS Color - Taupe Prize

Artikelcode: KIMC024
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij in no time mooie gelakte nagels? Met de imPRESS Color - Taupe Prize kunstnagels van Kiss is dat eenvoudiger dan ooit tevoren. Dankzij de makkelijke press-on techniek is er geen lijm meer nodig. Geen geknoei meer met lijm, hoe fijn is dat!

Productpagina

Wil jij ook graag mooie gelakte nagels? ANVY helpt jou graag. Met de imPRESS Color Taupe Prize kunstnagels van KISS heb jij in no time prachtige nagels. Door de makkelijke press-on techniek heb je geen lijm meer nodig. Met imPRESS is het geen moeite meer om er voor te zorgen dat je hippe verzorgde nagels hebt. De imPRESS Color Taupe Prize kunstnagels blijven langdurig zitten.

imPRESS Color Taupe Prize bevat:
- 30 Kunstnagels in verschillende maten
- Prep pad
- Manicure stick

Hoe kan ik imPRESS Color Taupe Prize zelfklevende kunstnagels het beste aanbrengen?

Gebruik het manicure stickje om de nagelriemen terug te drukken. Vervolgens zoek je de juiste formaten kunstnagels uit voor iedere vinger. Op de achterkant van de kunstnagel staat een nummer aangegeven, zodat je precies kan zien of je voor bijvoorbeeld voor beide wijsvingers dezelfde maat gebruikt. Nummer 1 is de grootste en nummer 11 is het kleinste formaat. Twijfel je tussen twee maten? Pak dan altijd het kleinste formaat. Dit zorgt ervoor dat de nagel beter hecht aan je eigen nagel. Leg de nagels op de juiste volgorde voor beide handen. Dan nu de belangrijkste stap, het voorbereiden van je nagels met de prep pad. Maak hiermee je nagel goed schoon, zodat de kunstnagel beter hecht aan je eigen nagel. Verwijder nu het plastic van de achterkant van de nagel en plak de kunstnagel op je eigen nagel. Druk de kunstnagel nu in het midden op je eigen nagel. Vervolgens druk je aan beide zijkanten de nagel aan, beide kanten tegelijk. Tip van ANVY: doe je duimen als laatste.

Hoe kan ik imPRESS Color Taupe Prize zelfklevende kunstnagels het beste weer verwijderen?

Haal de imPRESS Color Taupe Prize kunstnagels voorzichtig los vanaf de zijkanten. Het is ook mogelijk om nagellakremover te gebruiken om de kunstnagels te verwijderen. Doe een beetje nagellakremover tussen de kunstnagel en je eigen nagel en wacht ongeveer één minuut. Nu kan je de kunstnagel makkelijk verwijderen. Als het nodig is kan je het manicure stickje gebruiken om de kunstnagel te verwijderen.

Reviews

4,7 sterren op basis van 6 beoordelingen

k
03 Jun 2024
Karin Bongers
Prima product
m
13 Apr 2024
Marianne Van Nieuwenhoven
Blijft prima zitten voor een aantal dagen
( max 1 week)
k
02 Aug 2023
Karin Bongers
Prima product
c
01 May 2023
Chandeni
Precies wat ik had besteld! Kleur komt ook goed overeen.
e
12 Dec 2022
Eveline Depuydt
mooie kleur maar soms komen de nagels sneller los
m
25 May 2022
M.H. Priest
Nog niet gebruikt