imPRESS Color - Petal Pink

Artikelcode: KIMC005
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij binnen een handomdraai mooie gelakte nagels? Met de imPRESS Color - Petal Pink kunstnagels van Kiss is dat makkelijker dan ooit tevoren. Dankzij de press-on techniek is er geen lijm meer nodig. Geen geknoei meer met lijm, hoe fijn is dat!

Productpagina

Wil jij ook graag mooie gelakte nagels? ANVY helpt jou graag. Met de imPRESS Color - Petal Pink kunstnagels van KISS heb jij binnen een handomdraai prachtige nagels. Door de press-on techniek heb je geen lijm meer nodig. Press & Go! Met imPRESS Color - Petal Pink is het geen moeite meer om er voor te zorgen dat je hippe verzorgde nagels hebt. De nagels blijven langdurig zitten.

imPRESS Color - Petal Pink bevat:
- 30 Kunstnagels in verschillende maten
- Prep pad
- Manicure stick

Hoe kan ik imPRESS Color - Petal Pink het beste aanbrengen?

Gebruik de manicure stick om de nagelriemen terug te drukken. Vervolgens zoek je de juiste formaten uit voor iedere vinger. Op de achterkant van de kunstnagel staat een nummer aangegeven, zodat je precies kan zien of je voor bijvoorbeeld de beide wijsvingers dezelfde maat gebruikt. Wel zo mooi als dit gelijk is. Nummer 1 is de grootste en nummer 11 is het kleinste formaat. Twijfel je tussen twee maten? Pak dan altijd het kleinste formaat. Dit zal er voor zorgen dat de nagel beter hecht aan je eigen nagel. Leg de imPRESS Color - Petal Pink nagels op de juiste volgorde voor beide handen. Dan nu de belangrijkste stap, het prep pad. Maak hiermee je nagel goed schoon, zodat de kunstnagel beter hecht aan je eigen nagel. Verwijder nu het plastic van de achterkant van de nagel en plak de kunstnagel op je eigen nagel. Druk de kunstnagel nu in het midden op je eigen nagel. Vervolgens druk je aan beide zijkanten de nagel aan, beide kanten tegelijk. Tip van ANVY: doe je duimen als laatste.

Hoe kan ik imPRESS Color - Petal Pink het beste weer verwijderen?

Haal de imPRESS Color - Petal Pink nagels voorzichtig los vanaf de zijkanten. Het is ook mogelijk om nagellakremover te gebruiken om de kunstnagels te verwijderen. Doe een beetje nagellakremover tussen de kunstnagel en je eigen nagel en wacht één minuut. Nu kan je de kunstnagel makkelijk verwijderen. Als het nodig is kan je de manicure stick gebruiken om de kunstnagel te verwijderen.

Reviews

5 sterren op basis van 4 beoordelingen

a
16 Jan 2024
Anneke
Vandaag de nagels binnen gekregen , wat zijn ze prachtig ik ben er erg blij mee.
En wat leuk dat er een leuke attentie bij zat.
Super bedankt.
Ik zal zeker weer bestellen als ik weer nodig heb.
Vrgr, Anneke
n
21 Nov 2022
Nursen Balik
Ben blij met het product
e
25 Sep 2022
Ester Groenveld
Mooie nagels. Lekker makkelijk. Blijven bij mij 5 tot 7 dagen zitten
t
18 Apr 2022
T Smits
Erg mooie producten! En ontzettend gemakkelijk om de nagels te bevestigen. Ze blijven ook erg goed zitten (inmiddels de tuin gedaan, met stenen gesjouwd, met nagelborstel schoongemaakt, etc.)
Wat wellicht handig is, om eerst je nagels kort te knippen, anders zie je je eigen nagels eronder en het sluit niet helemaal mooi aan dan bij de top.