imPRESS Color - All Black

Artikelcode: KIMC020
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij binnen een handomdraai mooie gelakte nagels? Met de imPRESS Color - All Black kunstnagels van Kiss is dat makkelijker dan ooit tevoren. Dankzij de press-on techniek is er geen lijm meer nodig. Geen geknoei meer met lijm, hoe fijn is dat!

Productpagina

Wil jij ook graag mooie gelakte nagels? ANVY helpt jou graag. Met de imPRESS Color All Black kunstnagels van KISS heb jij binnen een handomdraai prachtige nagels. Door de press-on techniek heb je geen lijm meer nodig. Press & Go! Met imPRESS Color All Black is het geen moeite meer om er voor te zorgen dat je hippe verzorgde nagels hebt. De nagels blijven langdurig zitten.

imPRESS Color - All Black bevat:
- 30 Kunstnagels in verschillende maten
- Prep pad
- Manicure stick

Hoe kan ik imPRESS Color All Black het beste aanbrengen?

Gebruik de manicure stick om de nagelriemen terug te drukken. Vervolgens zoek je de juiste formaten uit voor iedere vinger. Op de achterkant van de kunstnagel staat een nummer aangegeven, zodat je precies kan zien of je voor bijvoorbeeld de beide wijsvingers dezelfde maat gebruikt. Wel zo mooi als dit gelijk is. Nummer 1 is de grootste en nummer 11 is het kleinste formaat. Twijfel je tussen twee maten? Pak dan altijd het kleinste formaat. Dit zal er voor zorgen dat de nagel beter hecht aan je eigen nagel. Leg de imPRESS Color All Black nagels op de juiste volgorde voor beide handen. Dan nu de belangrijkste stap, het prep pad. Maak hiermee je nagel goed schoon, zodat de kunstnagel beter hecht aan je eigen nagel. Verwijder nu het plastic van de achterkant van de nagel en plak de kunstnagel op je eigen nagel. Druk de kunstnagel nu in het midden op je eigen nagel. Vervolgens druk je aan beide zijkanten de nagel aan, beide kanten tegelijk. Tip van ANVY: doe je duimen als laatste.

Hoe kan ik imPRESS Color All Black het beste weer verwijderen?

Haal de imPRESS Color All Black nagels voorzichtig los vanaf de zijkanten. Het is ook mogelijk om nagellakremover te gebruiken om de kunstnagels te verwijderen. Doe een beetje nagellakremover tussen de kunstnagel en je eigen nagel en wacht één minuut. Nu kan je de kunstnagel makkelijk verwijderen. Als het nodig is kan je de manicure stick gebruiken om de kunstnagel te verwijderen.

Reviews

4,8 sterren op basis van 9 beoordelingen

w
07 Jan 2024
Wilhelmina Johanna Mertens- van Gils
Wel extra nagellijm gebruiken dan blijven ze twee weken zitten.
w
22 Oct 2023
Wilhelmina Johanna Mertens- van Gils
Staat geweldig. Mooie en fijne lengte
b
02 Sep 2023
Bernice
Super nagels die altijd plakken en niet er af springen omdat ze van rubberachtig materiaal zijn.
k
02 Aug 2023
Karin Bongers
Prima product
c
01 May 2023
Chandeni
Precies wat ik had besteld! Kleur komt ook goed overeen.
e
12 Dec 2022
Eveline Depuydt
mooie kleur maar soms komen de nagels sneller los
n
21 Nov 2022
Nursen Balik
Ik ken het product alleen moeilijk te vinden in de winkels, daardoor ben ik blij dat ik bij Anvy kon bestellen
j
12 Nov 2022
Julia Zaytseva-Koning
Werkt bij mij perfect
w
07 May 2022
Wendy
Heb de nagels nu een dag of 5 in gebruik en ze zitten nog stevig vast. Het zijn wel vrij dunne nagels. Ze beginnen wat te buigen.