Actie

imPRESS Color - Try Gray

Artikelcode: KIMC017
€7,99€5,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij binnen een handomdraai mooie gelakte nagels? Met de imPRESS Color Try Gray kunstnagels van Kiss is dat makkelijker dan ooit tevoren. Dankzij de press-on techniek is er geen lijm meer nodig. Geen geknoei meer met lijm, hoe fijn is dat!

Productpagina

Wil jij ook graag mooie gelakte nagels? ANVY helpt jou graag. Met de imPRESS Color Try Gray kunstnagels van KISS heb jij binnen een handomdraai prachtige nagels. Door de press-on techniek heb je geen lijm meer nodig. Press & Go! Met imPRESS Color Try Gray is het geen moeite meer om er voor te zorgen dat je hippe verzorgde nagels hebt. De nagels blijven langdurig zitten.

imPRESS Color - Try Gray bevat:
- 30 Kunstnagels in verschillende maten
- Prep pad
- Manicure stick

Hoe kan ik imPRESS Color - Try Gray het beste aanbrengen?

Gebruik de manicure stick om de nagelriemen terug te drukken. Vervolgens zoek je de juiste formaten uit voor iedere vinger. Op de achterkant van de kunstnagel staat een nummer aangegeven, zodat je precies kan zien of je voor bijvoorbeeld de beide wijsvingers dezelfde maat gebruikt. Wel zo mooi als dit gelijk is. Nummer 1 is de grootste en nummer 11 is het kleinste formaat. Twijfel je tussen twee maten? Pak dan altijd het kleinste formaat. Dit zal er voor zorgen dat de nagel beter hecht aan je eigen nagel. Leg de imPRESS Color Try Gray nagels op de juiste volgorde voor beide handen. Dan nu de belangrijkste stap, het prep pad. Maak hiermee je nagel goed schoon, zodat de kunstnagel beter hecht aan je eigen nagel. Verwijder nu het plastic van de achterkant van de nagel en plak de kunstnagel op je eigen nagel. Druk de kunstnagel nu in het midden op je eigen nagel. Vervolgens druk je aan beide zijkanten de nagel aan, beide kanten tegelijk. Tip van ANVY: doe je duimen als laatste.

Hoe kan ik imPRESS Color - Try Gray het beste weer verwijderen?

Haal de imPRESS Color Try Gray nagels voorzichtig los vanaf de zijkanten. Het is ook mogelijk om nagellakremover te gebruiken om de kunstnagels te verwijderen. Doe een beetje nagellakremover tussen de kunstnagel en je eigen nagel en wacht één minuut. Nu kan je de kunstnagel makkelijk verwijderen. Als het nodig is kan je de manicure stick gebruiken om de kunstnagel te verwijderen.

Reviews

4,7 sterren op basis van 7 beoordelingen

r
02 Mar 2024
Romy
Makkelijk aan te brengen en blijft tussen de 1 en 2 weken zitten
g
04 Jun 2023
Gaby Diks
Deze nog niet gebruikt
c
01 May 2023
Chandeni
Precies wat ik had besteld! Kleur komt ook goed overeen.
d
01 Mar 2023
Demi Sarmo
Blijft goed plakken, mooie kleur.
n
21 Nov 2022
Nursen Balik
Precies wat ik zocht
j
12 Nov 2022
Julia Zaytseva-Koning
Werkt perfect
e
25 Sep 2022
Ester Groenveld
Mooie nagels. Lekker makkelijk. Blijven bij mij 5 tot 7 dagen zitten.