imPRESS

Waarom imPRESS
imPRESS Press-On Manicure is gemaakt als het ultieme modeaccessoire en is een vorm van zelfexpressie om elke look af te maken. De manicure voor dagelijks gebruik is ontworpen om je meer zelfvertrouwen te geven. imPRESS gelooft dat zelfvertrouwen het mooiste is dat je kunt dragen, dus wordt er gestreefd om hoogwaardige, kant-en-klare kunstnagels te leveren in de meest trendy ontwerpen en kleuren tegen betaalbare prijzen waar je je goed bij voelt.

Snel en makkelijk kunstnagels aanbrengen, Press-On and Go!
Sinds 2012 heeft imPRESS Press-on Manicure een revolutie teweeggebracht in de schoonheidsindustrie met een DIY-manicure die maar een paar minuten duurt! Omdat er geen lijm nodig is, is imPRESS snel en gemakkelijk aan te brengen, beschadigt het je natuurlijke nagels niet en is verwijderen probleemloos! imPRESS is toegewijd om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe innovaties om ervoor te zorgen dat de best mogelijke kwaliteit manicure wordt aangeboden.

Nageldesigns, -vormen en -maten worden vaak bijgewerkt, zodat je altijd kunt rekenen op de nieuwste trends en looks waar je dol op bent. Met imPRESS nagels bent je altijd ready-to-go.

Press-on and Go!

Toon 1 - 24 van 36
More filters