Gel Fantasy Nails - Rainbow Rings

Artikelcode: FL07
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Eenkleurig is te saai voor je? Trakteer je nagels dan op een echte glow-up! Deze set bevat 28 lange nagels in drie verschillende designs: in een matte, frisse lavendeltint, glitter en holografische shimmer.

Productpagina

Wil jij prachtige gelnagels zonder dat je naar de salon hoeft? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Met de Gel Fantasy Nails - Rainbow Rings van Kiss is dit mogelijk. Deze gellook nagel met de meest trendy designs geven jou de mogelijkheid om mooie hippe nagels te creëren. Deze kunstnagels zijn aan te brengen door middel van lijm. Maar gebruik je liever geen lijm? Dan kan je deze nagels ook aanbrengen door middel van adhesive tabs (plakkertjes). Door de adhesive tabs te gebruiken, heb je geen lijm meer nodig.

Gel Fantasy Nails - Rainbow Rings bevat:
- 28 nagels
- Lijm
- 28 mega adhesive tabs (plakkertjes)
- Mini vijl en een manicure stick

Hoe kan ik de KISS Gel Fantasy Nails Rainbow Rings het beste gebruiken?

Voordat je begint moet je je nagels eerst schoonmaken met nagellakremover en was je handen goed. Kies voor iedere nagel de juiste maat nagel en leg deze op volgorde opzij. De maten worden aangegeven door nummertjes op de achterkant. De nagels kunnen op twee manieren aangebracht worden, door middel van lijm of adhesive tabs.

Lijm
Breng de lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en breng de lijm vervolgens ook aan op je eigen nagel. Lijn de kunstnagel uit met je nagelriem en druk vervolgens de nagel 5 seconden op je eigen nagel. Tip: breng voldoende lijm aan om luchtbellen te voorkomen en voor een betere hechting.

Adhesive tabs
Ook op de adhesive tabs staan nummertjes gedrukt. Kies hetzelfde nummer als dat ook op de betreffende nagel staat en haal hem van het papiertje af. Plak deze vervolgens op je natuurlijke nagel. Druk hem aan en strijk hem glad. Pak vervolgens de kunstnagel en lijn deze uit met je nagelriem. Druk hem stevig aan, begin in het midden en dan tegelijkertijd de zijkanten.

Hoe kan ik de KISS Gel Fantasy Nails Rainbow Rings het beste weer verwijderen?

Lijm
Om de nagel te verwijderen is het heel belangrijker dat de kunstnagels niet los geforceerd of getrokken worden. Vijl de topcoat er zo ver mogelijk van af. Week je nagels vervolgens in nagellakremover tot ze zacht zijn en verwijder de zacht geworden nagels met een doekje. De lijmresten kunnen nu ook verwijderd worden met een doekje.

Adhesive tabs
Breng nagellak remover aan rond de randen en wacht één minuut. Trek de nagel nu voorzichtig los vanaf de zijkanten.

Ingrediënten:

Nails- ABS Plastic Glue: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide, Red 7 (CI 15850:1) - Adhesive Tabs: Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen