Gel Fantasy Nails - Problem Solved

Artikelcode: FL02
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Is jouw nagelstyliste volgeboekt? No worries. Met de KISS Gel Fantasy Problem Solved creëer je in enkele ogenblikken een luxe manicure met nailart. Deze nagels kun je aanbrengen met nagellijm. Geen fan van lijm? Dan kun je de adhesive tabs gebruiken.

Productpagina

Is jouw nagelstyliste volgeboekt? No worries. Met de KISS Gel Fantasy Problem Solved creëer je in enkele ogenblikken een luxe manicure met nailart. Deze nagels kun je aanbrengen met nagellijm. Geen fan van lijm? Dan kun je de adhesive tabs gebruiken.

Hoe kan ik de Gel Fantasy Nails Problem Solved van KISS het beste aanbrengen?

Begin eerst met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover en was je handen zorgvuldig met zeep. Kies voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart op volgorde. Aan de onderkant van de nagel staat een nummer. Zo kan je precies zien welke maat nagel het is.

Adhesive tabs
Ook op de adhesive tabs (plakkertjes) staan nummers gedrukt. Het nummer dat op je gekozen nagel staat, moet hetzelfde zijn als het nummertje dat op het plakkertje staat. Plak eerst de adhesive tab op je eigen nagel, druk het vervolgens goed aan en strijk het glad. Verwijder nu het bovenste laagje en plak de kunstnagel er op. Wrijf ongeveer 5 seconden over de nagel en je hebt weer mooie verzorgde nagels!

Lijm
Als je je nagels hebt schoongemaakt breng je een dun laagje lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en op je eigen nagel. Plaats nu de kunstnagel op je eigen nagel en zorg dat de kunstnagel mooi tegen je nagelriem aan zit. Druk de nagel erop en houd dit 5 seconden vast. een tip van ons: om lucht tussen de nagels te voorkomen en de hechting te behouden, moet je voldoende lijm aanbrengen. Hierdoor kan je ze langer dragen.

Hoe kan ik de Gel Fantasy Nails Problem Solved het beste weer verwijderen?

Adhesive tabs
Om de nagels te verwijderen breng je een beetje nagellakremover aan rondom de randen van de nagel. Wacht ongeveer één minuut en trek voorzichtig de nagel vanaf de zijkanten los.

Lijm
Trek de kunstnagels niet los om ze te verwijderen. Vijl eerst de topcoat, zo ver als mogelijk is, ervan af. Week je nagels in nagellakremover tot ze zacht zijn. Nu kan je de zacht geworden nagels met een doekje heel gemakkelijk verwijderen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen