Glam Fantasy Nails - Higher Love

Artikelcode: KGF09
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Glam Fantasy Higher Love heb jij nagels met een special effect. Deze nagelvariant kan naast lijm, ook worden aangebracht met adhesive tabs. Maak je liever gebruik van lijm? Geen probleem, dit zit ook bij de verpakking in.

Productpagina

Met de Glam Fantasy Nails Higher Love van KISS heb jij mooie nagels met een leuk special effect. Deze nagelvariant kan met lijm en adhesive tabs worden aangebracht . Plakken maar! Maak je toch liever gebruik van lijm? Geen probleem, ook de adhesive tabs zitten in de verpakking. Deze nagels blijven zitten tot ongeveer een week!

Glam Fantasy Nails - Higher Love bevat:
- 28 nagels medium lengte
- 28 mega-adhesive tabs
- Gel Glue
- Mini vijl

Hoe kan ik de Glam Fantasy Nails Higher Love van KISS het beste gebruiken?

Begin eerst met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover en was je handen zorgvuldig met zeep. Kies voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart op volgorde. Aan de onderkant van de nagel staat een nummer. Zo kan je precies zien welke maat nagel het is.

Adhesive tabs
Ook op de adhesive tabs (plakkertjes) staan nummers gedrukt. Het nummer dat op je gekozen nagel staat, moet hetzelfde zijn als het nummertje dat op het plakkertje staat. Plak eerst de adhesive tab op je eigen nagel, druk het vervolgens goed aan en strijk het glad. Verwijder nu het bovenste laagje en plak de kunstnagel er op. Wrijf ongeveer 5 seconden over de nagel en je hebt weer mooie verzorgde nagels!

Lijm
Als je je nagels hebt schoongemaakt breng je een dun laagje lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en op je eigen nagel. Plaats nu de kunstnagel op je eigen nagel en zorg dat de kunstnagel mooi tegen je nagelriem aan zit. Druk de nagel erop en houd dit 5 seconden vast. een tip van ons: om lucht tussen de nagels te voorkomen en de hechting te behouden, moet je voldoende lijm aanbrengen. Hierdoor kan je ze langer dragen.

Hoe kan ik de Glam Fantasy Nails Higher love het beste weer verwijderen?

Adhesive tabs
Om de nagels te verwijderen breng je een beetje nagellakremover aan rondom de randen van de nagel. Wacht ongeveer één minuut en trek voorzichtig de nagel vanaf de zijkanten los.

Lijm
Trek de kunstnagels niet los om ze te verwijderen. Vijl eerst de topcoat, zo ver als mogelijk is, ervan af. Week je nagels in nagellakremover tot ze zacht zijn. Nu kan je de zacht geworden nagels met een doekje heel gemakkelijk verwijderen.

Ingrediënten:

Nagels: ABS Plastic Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide, Red 7 (CI 15850:1) - Adhesive Tabs: Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen