Gel fantasy Toenails - Lotta Oomph

Artikelcode: KGNT01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij graag mooie verzorgde teennagels? Met de Gel fantasy Toenails Lotta Oomph van KISS heb je snel mooie verzorgde voeten met deze teennagels.

Productpagina

Wil jij graag mooie verzorgde teennagels? Dit kan met de Gel Fantasy Toenails voor je tenen. Heb je binnenkort een feestje waarbij je open pumps wil dragen of is het binnenkort weer tijd voor slippertjes? Wij hebben de perfecte teennagels. Creëer binnen een handomdraai mooie verzorgde voeten met deze teennagels.

De kit bevat:
- 24 French tip nagels
- Nagellijm en zelfklevende tabs
- Mini nagelvijl en manicure stick

Hoe kan ik de Gel Fantasy Toenails Lotta Oomph het beste aanbrengen?

Begin met het schoonmaken van je teennagels met nagellakremover. Kies vervolgens voor iedere teennagel de juiste maat kunstnagel en leg deze apart. Het liefst op volgorde. Pak de nagel vast bij het tabje en breng nu een laagje lijm aan op de kunstnagel. Vervolgens breng je ook een laagje lijm aan op je eigen teennagel. Leg de kunstnagel nu op je eigen teennagel en druk de kunstnagel aan en hou dit ongeveer 5 seconden vast. Het tabje kan verwijderd worden door het eerst naar beneden te buigen en vervolgens omhoog. Tip: breng voldoende lijm aan om te zorgen dat er geen luchtbelletjes tussen komen.

Hoe kan ik de Gel Fantasy Toenails Lotta Oomph het beste weer verwijderen?

Om de teennagels weer te verwijderen is het van belang dat de nagels niet eraf geforceerd of getrokken worden. Vijl de top coat er zover mogelijk af. Week je teennagels in nagellakremover totdat de nagels zacht zijn. Nu kun je de nagels er makkelijk afhalen. Verwijder de lijmresten met een nat doekje/watje.

Ingrediënten:

Nagels: ABS Plastic. Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA, Sulfur Dioxide, Red 7 Lake (CI 15850:1) Zelfklevende Tabs: Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen