Gel Fantasy Nails - Windy City

Artikelcode: KGN29
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Gel Fantasy Nails - Windy City van KISS krijg je mooie nagels zonder naar de salon te gaan. Deze gellook nagel met de meest trendy designs geeft jou de mogelijkheid om mooie nagels te creëren. Mooie nagels waren nog nooit zó makkelijk!

Productpagina

Wil jij mooie gelnagels zonder dat je naar de salon hoeft? Met de Gel Fantasy Nails Windy City kunstnagels van Kiss kan dit heel gemakkelijk. Deze gellook nagel met trendy design geeft jou de mogelijkheid om mooie hippe nagels te creëren. Deze kunstnagels kan je aanbrengen door middel van lijm. Gebruik jij liever geen lijm? Gebruik dan de adhesive tabs die in de verpakking zitten (plakkertjes). 

Gel Fantasy Nails - Windy City bevat:
- 28 nagels
- Lijm
- 28 mega adhesive tabs (plakkertjes)
- Mini vijl en een manicure stick

Hoe kan ik de Gel Fantasy Nails Windy City het beste gebruiken?

Maak je nagels heel goed schoon met nagellakremover en was je handen heel goed. Kies voor iedere nagel de juiste maat nagel en leg deze op volgorde aan de zijkant. De maten op de nagels worden aangegeven door nummertjes op de achterkant. De nagels kan je op twee manieren aanbrengen, dit kan met lijm of adhesive tabs.

Lijm
Breng voorzichtig wat lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en daarna ook op je eigen nagel. Plaats de kunstnagel goed tegen de nagelriem en druk vervolgens de nagel 5 seconden op je eigen nagel. Tip: Om luchtbellen te voorkomen moet je voldoende lijm aanbrengen. Je nagels blijven dan ook beter zitten.

Adhesive tabs
Ook op de adhesive tabs staan nummertjes. Kies hetzelfde nummer als dat ook op de betreffende nagel staat. Haal het achterkantje van de adhesive tab en plak deze op je natuurlijke nagel. Druk hem aan en strijk hem glad. Pak vervolgens de kunstnagel en lijn deze uit met je nagelriem. Druk de kunstnagel stevig aan. Begin hierbij eerst in het midden en dan tegelijkertijd de zijkanten.

Hoe kan ik de Gel Fantasy Nails Windy City van KISS het beste weer verwijderen?

Lijm
Trek je nagel niet geforceerd los om beschadigingen van je echte nagel te voorkomen. Vijl de topcoat er zo ver mogelijk van af. Hierna laat je je nagels weken in nagellakremover tot ze zacht zijn en verwijder de zacht geworden nagels met een doekje. 

Adhesive tabs
Breng een beetje nagellak remover aan rondom de randen en wacht ongeveer één minuut. Nu kan je de nagel voorzichtig lostrekken vanaf de zijkanten.

Ingrediënten:

Nails- ABS Plastic Glue: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide, Red 7 (CI 15850:1) - Adhesive Tabs: Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen