Actie

Hollywood - 24 Pc Eyeshadow Palette (B)

Artikelcode: 1938
€8,39€6,29
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Creëer gepigmenteerde nieuwe ooglooks met dit nieuwe Hollywood 24 pc eyeshadow palette (B) van Profusion. Dit palette bevat maar liefst 24 oogschaduwkleuren met verschillende kleuren en een Pro Artist oogschaduwkwast. Make-up mag niet retour.

Productpagina

Creëer gepigmenteerde nieuwe ooglooks met dit nieuwe Hollywood - 24 Pc Eyeshadow Palette (B) van Profusion. Dit palette bevat maar liefst 24 oogschaduwkleuren met verschillende kleuren en een Pro Artist oogschaduwkwast. Een ideaal palette om mee te nemen op vakantie of naar een festival!

Hoe kun je het Hollywood - 24 Pc Eyeshadow Palette (B) het beste gebruiken?

Gebruik het oogschaduwkwastje dat meegeleverd wordt met het palette en breng een transitiekleur aan in je arcadeboog. Vervaag deze kleur richting het wenkbrauwbot en blend de kleur goed in de huid. Gebruik vervolgens een donkere kleur in je arcadeboog om de look een smoky effect te geven. Maak het bewegend ooglid schoon en breng vervolgens weer de oogschaduw primer of concealer aan. Breng nu met veel precisie een opvallende kleur aan op het bewegend ooglid. Tot slot breng je een highlight kleur aan in de binnenste ooghoeken en onder het wenkbrauwbot. Nu kun je genieten van jouw cut-crease eye look.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen