Magnetix - Eyeshadow Blender Brush

Artikelcode: 67085F
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Ben jij omrollende kwasten ook zat? De Magnetix Eyeshadow Blender Brush heeft een magneetje aan de onderkant van de kwast. Deze magneet zorgt ervoor dat jou kwast stevig blijft staan op de Display Stand Plate (niet inbegrepen).

Productpagina

De Magnetix is de innovatieve oplossing van Profusion tegen omrollende kwasten. Deze lijn kwasten hebben allemaal een magneetje aan de onderkant zodat deze vastgeklikt kunnen worden op de Display Stand Plate. Alle kwasten uit deze lijn passen op de Display Stand Plate. Je kunt de kwasten ook van elkaar af op de Display Stand Plate plaatsen zodat jouw oogschaduw kwast jouw foundation kwast niet aanraakt. De Eyeshadow Blender Brush is een luchtige kwast met langere haartjes. Deze is perfect om jouw oogschaduw in elkaar te blenden en om harde lijntjes weg te blenden.

Hoe kun je de Magnetix Eyeshadow Blender Brush het beste gebruiken?

Gebruik de Eyeshadow Blender Brush om de oogschaduw die je in je arcadeboog hebt aangebracht goed uit te blenden zodat er geen harde lijnen zichtbaar zijn. Daarnaast kun je deze oogschaduwkwast ook gebruiken om de kleur op het bewegend ooglid te blenden met de kleur in de arcadeboog.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen