Actie

Hollywood Glam - Glamour 16 Pc Face & Eyes Palette Natural

Artikelcode: 1937A
€11,99€8,39
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Dit is hét Glamour 16 Pc Face & Eyes Palette Natural van Profusion! Ideaal voor op vakantie of naar een festival. Dit palette bevat 3 blushes, 3 contourkleuren, 2 highlighters en 8 oogschaduwkleuren waarmee jij een gehele look kunt creëren.

Productpagina

Het Glamour 16 Pc Face & Eyes Palette Natural is hét on-the-go palette van Profusion! Ideaal voor op vakantie of naar een festival. Dit palette bevat 3 blushes, 3 contourkleuren, 2 highlighters en 8 oogschaduwkleuren waarmee jij een gehele look kunt creëren.

Hoe kun je het Glamour - 16 Pc Face & Eyes Palette Natural het beste gebruiken?

Na het aanbrengen van je basis make-up kun je het best als eerste je oogschaduw aanbrengen. Gebruik hiervoor het bijgeleverde Pro Artist kwastje. Breng de transitiekleur aan op het gehele ooglid. Blend deze goed in de huid. Breng vervolgens een iets donkere kleur aan in de arcadeboog en vervaag deze richting het wenkbrauwbot. Let er wel op dat je je wenkbrauwen niet raakt. Breng vervolgens een kleur aan op het bewegend ooglid en blend deze in de kleur die aangebracht is in de arcadeboog. Breng daarna de donkerste kleur aan in de outer V, de buitenste ooghoeken,  en vervaag ook deze kleur goed. Tot slot breng je ook deze donkere kleur aan tegen de onderste wimperrand om de look samen te doen smelten. Nu je ogen klaar zijn kun je aan de slag met de rest van je gezicht. Zorg ervoor dat alle ‘fall out’ van je gezicht verwijderd is. Breng nu met een contour brush de contour kleur aan in de holtes van je wangen. Blend deze voorzichtig vanaf je oor tot halverwege in je wang. Breng daarna de blush aan op de appeltjes van je wangen. Tot slot breng je de highlighter kleuren aan op de hoogste punten van je gezicht zoals je jukbeenderen, neusbrug, kin, onder je wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken om de look af te maken. In het Glamour 16 Pc Face & Eyes Palette Natural zit alles voor je hele look!

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen