Actie

Pink Paradise - Sparkle & Shine Contour & Highlighter Palette

Artikelcode: 1932
€9,99€6,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Dit Sparkle & Shine – Contour & Highlighter palette bevat 6 poeders: 3 om mee te contouren en 3 om je gezicht mee te highlighten. Dit palette bevat een kwastje waarmee de poeders aangebracht kunnen worden. Make-up mag niet retour.

Productpagina

Shape jouw gezicht hoe jij het wil! Dit Sparkle & Shine - Contour & Highlighter palette bevat 6 poeders: 3 om mee te contouren en 3 om je gezicht mee te highlighten. Daarnaast bevat dit palette ook een kwastje waarmee de poeders aangebracht kunnen worden. Een ideaal palette om mee te nemen op reis!

Hoe kun je het Pink Paradise Sparkle & Shine - Contour & Highlighter palette het beste gebruiken?

Dit Contour & Highlighter kun je het beste gebruiken nadat je jouw basis make-up hebt aangebracht. Ga met het bijgeleverde kwastje door de contourkleur en tik het overtollige poeder van het kwastje af om vlekken in het gezicht te voorkomen. Maak vervolgens een fish-face waarbij je je wangen naar binnen zuigt. Begin met het aanbrengen van de contourkleur bij je oor en strijk deze voorzicht richting het midden van je wangholtes. Blend de contour zodat er geen gekke lijnen zichtbaar zijn. Hierna kun je de highlighter aan brengen. Haal het kwastje door de highlighter, tik het overtollig poeder van de kwast af en breng de highlighter aan op de hoogste punten van je jukbeenderen, neus en kin. Om de look compleet te maken zou je eventueel ook nog wat blush kunnen aanbrengen.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

r
14 Mar 2024
Renée Vis
Mooie kleuren en de kwast is echt heel fijn in gebruik!