Eye Sparklers - Dazzle

Artikelcode: 7259B
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Deze Eye Sparklers Dazzle set heeft een waterproof oogschaduw stick en een super gepigmenteerde sprankelende oogschaduwtopper. Je kan de producten met elkaar combineren of apart gebruiken. Make-up mag niet retour.

Productpagina

De Eye Sparklers Dazzle van Profusion is de perfecte set om jouw ogen te doen stralen. De set bestaat uit een waterproof oogschaduwstick. Dit is een oogschaduw in de vorm van een potlood om het gebruik te vergemakkelijken. Daarnaast zit er ook een oogschaduwtopper bij de set. Deze kun je gebruiken om meer glitter en glam toe te voegen aan je look.

Hoe kun je de Eye Sparklers - Dazzle het beste gebruiken?

Begin altijd met het aanbrengen van een oogschaduwprimer om ervoor te zorgen dat de oogschaduw de hele dag door blijft zitten. Gebruik allereerst de oogschaduwstick en breng deze aan op het bewegend ooglid. Vervaag deze zodat er geen harde lijntjes zijn. Breng vervolgens de oogschaduwtopper aan in het midden van je ooglid om deze te accentueren. TIP: gebruik een doorzichtige lijm of vaseline om ervoor te zorgen dat de oogschaduwtopper de hele dag door blijft zitten.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen