Hoe moet je plaknagels aanbrengen?

In onze webshop vind je een groot assortiment aan plaknagels van imPRESS. De imPRESS Press-On nagels zijn kunstnagels die je direct op je natuurlijke nagels aanbrengt. Deze hebben namelijk zelfklevende tabs die hechten aan de nagels. Het aanbrengen is daarom erg makkelijk en snel.

Hoe plak je plaknagels?
Voordat je begint met het plakken van de plaknagel, is het verstandig om de kunstnagels in de juiste volgorde klaar te leggen. Check ook meteen welk formaat plaknagels je nodig hebt. Plaknagels blijven langer zitten door je nagels goed voor te bereiden. Verwijder oude nagellak, vijl ze in vorm en duw de nagelriemen terug. Vervolgens maak je de nagels vetvrij. Dit is de belangrijkste stap. Door de nagels vetvrij te maken zorg je ervoor dat de kunstnagels beter hechten aan de natuurlijke nagel. Hierdoor blijven de plaknagels beter plakken en geniet je langer van een mooi resultaat.

Hoe lang blijven plaknagels zitten?
Hoe lang de plaknagels blijven zitten hangt af van de voorbereiding van je nagels. De plaknagels moeten op de juiste manier worden aangebracht, zoals hierboven is omschreven. Over het algemeen blijven de meeste plaknagels minimaal één week zitten. De imPRESS Press-On nagels blijven tien dagen zitten.

Hoe verwijder je plaknagels?
Trek nooit de plaknagels zomaar van je natuurlijke nagels af. Dit zorgt voor veel beschadigingen aan de natuurlijke nagel. Plaknagels verwijder je met behulp van aceton. Je doet de aceton in een kommetje en laat hier je nagels ongeveer 15 tot 20 minuten in weken. De nagellijm wordt hierdoor zacht, waardoor je de plaknagels makkelijk kunt verwijderen.

Shop het ruime assortiment aan plaknagels van imPRESS op ANVY.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter