Geef je nagels de beste zorg

Vind jij verzorging erg belangrijk maar weet je niet hoe je jouw nagels optimaal kan verzorgen? Geen probleem! Wij leggen het stap voor stap aan je uit.

Begin bij je handen!
Als je denkt aan nagelverzorging vergeet je vaak dat je handen ook verzorging nodig hebben. Denk dan eens aan een hydraterende handcrème. Het is namelijk zo dat ook je handen vocht nodig hebben. Zo heb je verzorgde handen en het ruikt ook nog eens zo lekker!

Nagelriemen
De verzorging van je nagelriemen is ook belangrijk in je verzorgingsritueel. Gebruik bijvoorbeeld nagelriemolie. Als je je nagelriemen niet verzorgt, heb je kans dat je nagels slechter groeien. Dat wil je natuurlijk niet en daarom kan je eens in de zoveel tijd je nagelriemen terugduwen. Wat je dus NIET moet doen is ze gaan knippen, omdat je nagelriemen erg dun en gevoelig zijn. Als je je nagelriemen te kort maakt of knipt kan er een ontsteking ontstaan.

Vijlen of knippen?
Het knippen van je nagels gaat veel sneller dan het vijlen van de nagels, maar het is helaas niet even goed voor je nagels. Het wordt vooral afgeraden om te knippen, omdat het niet zo goed is voor de nagel zelf. Je ziet het haast niet maar er komen dan kleine haarscheurtjes, waardoor je nagels eerder scheuren/splijten. Hierdoor worden de nagels zwakker en de kans dat je nagels breken wordt groter.

Lakken maar!
Nu je nagels en handen de juiste verzorging hebben gekregen is het natuurlijk wel leuk om er een mooi kleurtje over te lakken. Met de Impulss Gel Polish heb jij binnen no-time thuis de perfecte Gel Polish nagels. In combinatie met de Prep en Remover Kit kan jij zo weer beginnen aan een nieuwe kleur!

Geniet nu ook van verzorgde nagels!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter