Alles over nagellijm voor kunstnagels

Wil je snel perfecte nagels? Dat kan met de kunstnagels van je KISS. Ze zijn namelijk makkelijk aan te brengen met de lijm van KISS. Ben je bang dat je nagels beschadigen door nagellijm? Dan stellen we je alvast gerust. Nagellijm is niet slecht voor je nagels, wel als je de lijm verkeerd gebruikt. Goedkope nagellijm zonder enige kwaliteit kan ervoor zorgen dat je nagels vergelen en beschadigen. Zorg daarom voor een nagellijm van goede kwaliteit, ook al kost het iets meer.

Hoe gebruik je nagellijm?
Voordat je de kunstnagels gaat opplakken volg je eerst een aantal belangrijke stappen. Zorg ervoor dat de juiste maten kunstnagels op volgorde klaar liggen. Als je van nature vettige nagels hebt blijven je kunstnagels niet lang zitten. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is het belangrijk om je nagels goed te ontvetten voordat je de kunstnagels opplakt.

Breng voorzichtig wat nagellijm aan op de achterkant van de kunstnagel en op je eigen nagel. Plak daarna de kunstnagel op je eigen nagel. Plak de kunstnagel vanaf je nagelriem op je nagel. Zo ontstaan er geen luchtbelletjes onder je nagel en hecht de kunstnagel beter. Gebruik niet te veel nagellijm, anders kan de lijm uitlopen naast je nagel en dan zit je hele vinger onder nagellijm. Houd de kunstnagel een paar seconden vast, zodat de kunstnagel goed aan je eigen nagel gehecht is. Daardoor blijft het ook langer zitten. Door het gebruik van goede kwaliteit nagellijm en kunstnagels (met goede voorbereiding) kan je wel tot 21 dagen plezier hebben van je nagels.

Nagellijm op de huid wat nu?
Geen zorgen! Het kan geen kwaad als er een beetje nagellijm op je huid zit. Het is eenvoudig te verwijderen met vaseline. Breng een grote hoeveelheid vaseline aan op de plek waar de nagellijm zit. Masseer het goed in met ronddraaiende bewegingen. Blijf het goed inmasseren totdat de nagellijm loskomt. Zo beschadig je de huid niet en raakt het ook niet geïrriteerd.

Kunstnagels eraf halen
De beste manier is om je nagels in een warm water badje met nagelriemolie te weken voor ongeveer 15-20 minuten. Het kan ook met een beetje nagellak remover. De nagellijm wordt door het weken in de nagellakremover zacht en daardoor kan je de kunstnagels supermakkelijk verwijderen.

Tip: Pulk of trek de lijm nooit van je nagels.

Na het weken kan je de resten van de kunstnagels met een bokkenpootje eenvoudig van je eigen nagel losmaken. Is het nog niet los genoeg? Laat het dan nog 5 minuten weken, daarna ben je good to go!

Enjoy je me-time met onze leuke KISS nagels!

X ANVY

Reacties
c
21 Dec 2023
Chelsey
Een goeden bijschrijving van de nagel lijm en een goed product voor je nagels en je kan het vaak gebruiken zonder dat de dop vast zit gelijmd
Laat een reactie achter