imPRESS - So Unexpected

Artikelcode: BIPA120
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij binnen een handomdraai mooie trendy nagels? Met de imPRESS - So Unexpected kunstnagels van Kiss is dat super gemakkelijk. Dankzij de press-on techniek is er geen lijm meer nodig. Geen geknoei meer met lijm. Hoe fijn is dat!

Productpagina

Wil jij binnen een handomdraai mooie trendy nagels? Met de imPRESS - So Unexpected kunstnagels van Kiss is dat makkelijker dan ooit tevoren. Dankzij de press-on techniek is er geen lijm meer nodig. Geen geknoei meer met lijm. Hoe fijn is dat! Met de zelfklevende imPRESS So Unexpected kunstnagels is het geen moeite meer om er voor te zorgen dat je hippe verzorgde nagels hebt. De nagels blijven langdurig zitten.

imPRESS - So Unexpected bevat:
- 30 Kunstnagels in verschillende maten
- Prep pad
- Manicure stick

Hoe kan ik imPRESS - So Unexpected het beste aanbrengen?

Gebruik de manicure stick om de nagelriemen terug te drukken die in de verpakking zit. Zoek de juiste formaten uit voor iedere vinger. Op de achterkant van de kunstnagel staat een nummer aangegeven, zodat je precies kan zien of je voor bijvoorbeeld de beide wijsvingers dezelfde maat gebruikt. Nummer 1 is de grootste en nummer 11 is het kleinste formaat. Als je twijfelt tussen twee maten, pak dan altijd het kleinste formaat. Dit zal er voor zorgen dat de nagel beter hecht aan je eigen nagel, dan wanneer de nagel te groot is. Leg de imPRESS So Unexpected nagels op de juiste volgorde voor beide handen. Dan volgt nu de belangrijkste stap, namelijk het prep pad. Maak hiermee je nagel goed schoon, zodat de kunstnagel beter hecht aan je eigen nagel. Verwijder nu het plastic van de achterkant van de nagel en plak de kunstnagel op je eigen nagel. Druk de kunstnagel nu in het midden op je eigen nagel. Vervolgens druk je aan beide zijkanten de nagel aan. Dit doe je tegelijk. een tip van ons: doe je duimen als laatste.

Hoe kan ik imPRESS - So Unexpected het beste weer verwijderen?

Haal de imPRESS So Unexpected zelfklevende kunstnagels voorzichtig los vanaf de zijkanten. Het is ook mogelijk om nagellakremover te gebruiken om de kunstnagels te verwijderen. Doe een beetje nagellakremover tussen de kunstnagel en je eigen nagel en wacht één minuut. Nu is de kunstnagel gemakkelijk te verwijderen. Als het nodig is kan je de manicure stick gebruiken om de kunstnagel te verwijderen.

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

a
20 Jan 2024
Anneke
Deze heb ik nu 1 week erop zitten , zo mooi en geweldige kleur.
t
18 Apr 2022
T Smits
Erg mooie producten! En ontzettend gemakkelijk om de nagels te bevestigen. Ze blijven ook erg goed zitten (inmiddels de tuin gedaan, met stenen gesjouwd, met nagelborstel schoongemaakt, etc.)
Wat wellicht handig is, om eerst je nagels kort te knippen, anders zie je je eigen nagels eronder en het sluit niet helemaal mooi aan dan bij de top.