Salon Natural - Break Even

Artikelcode: KSN01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Salon Natural Break Even Nails zijn full cover en erg sterk. Daarnaast zijn ze duurzaam en zien ze er natuurlijk uit. Heb jij toch liever een kleurtje op je nagels? In dat geval kan je ze ook lakken. De nagels blijven langdurig zitten.

Productpagina

Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek of een leuk feestje? Dan zijn de Salon Natural Break Even Nails ideaal. De nagels zijn full cover en erg sterk. Daarnaast zijn ze duurzaam en zien ze er natuurlijk uit. Heb jij toch liever een kleurtje op je nagels? In dat geval kan je ze ook lakken. De nagels blijven langdurig zitten. Door de flexi-fit hecht deze nagel goed aan je eigen natuurlijke nagels, waardoor het langdurig blijft zitten.

De Salon Natural Break Even nagels bevat:
- 28 nagels
- Lijm
- Manicure stick
- Minivijl

Hoe kan ik de Salon Natural Break Even het beste gebruiken?

Reinig je nagels met nagellakremover en was je handen goed. Vijl de glans van je nageloppervlakte zodat de kunstnagel beter kan hechten. Duw vervolgens de nagelriemen naar achteren met de manicurestick. Kies nu de juiste maat nagel voor iedere vinger en leg deze apart. Breng nu voldoende lijm aan op de achterkant van de kunstnagel. Tip: breng voldoende lijm aan voor een goede hechting. Breng nu de kunstnagel aan op je eigen nagel door te beginnen vanaf je nagelriem. Vervolgens laat je de kunstnagel over je eigen nagel heen zakken. Zodat de lijm zich kan verspreiden over je gehele nageloppervlakte. Verwijder overtollig lijm met een tissue voordat dit opdroogt. Breng een topcoat aan over de hele nagel voor extra glans en bescherming van het design van de kunstnagel.

Hoe kan ik de Salon Natural Break Even het beste weer verwijderen?

Het is belangrijk dat je de nagel er niet aftrekt of afpulkt. Hiermee beschadig je je eigen nagel en dat willen we natuurlijk niet. Knip zoveel mogelijk van de nagel af en vijl de bovenkant van de kunstnagel ruw om zoveel mogelijk van de beschermlaag weg te krijgen. Week je nagels vervolgens in pure aceton, ongeveer 15 minuten. Veeg met een doekje het zacht geworden gedeelte weg. Het doekje kan je het beste ook even nat maken met nagellakremover. Herhaal deze stappen totdat de lijm en het restant van de kunstnagel volledig zijn verwijderd.

Ingrediënten:

Nails- ABS Plastic Glue: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, Tetrahydrofuran, Sulfur Dioxide, Red 7 (CI 15850:1)

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen