Actie

Falscara - Overnighter

Artikelcode: KFNB01
€14,95€11,21
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Ben jij fan van wimperextensions, maar heb jij geen zin in gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers? Het aanbrengen van kunstwimpers is met de Falscara Overnighter net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Productpagina

Ben jij fan van wimperextensions, maar heb jij geen zin in gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers? Het aanbrengen van kunstwimpers is met de Falscara Overnighter net zo simpel als het aanbrengen van een mascara.

Hoe kun je de Falscara Overnighter het beste gebruiken?

Breng een dun laagje van de bond aan op je eigen wimpers. Doe dit op dezelfde manier zoals je mascara aanbrengt. Breng vervolgens de Falscara wimpers aan de onderkant van je eigen wimpers tegen de wimperrand aan. Gebruik een wimper applicator om de stukjes wimpers zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen. Herhaal deze stap totdat jij tevreden bent met je wimpers. Breng tot slot de seal aan en geniet van kunstwimpers die eruit zien als wimperextensies. 

Wil je de kunstwimpers langer dan één dag op hebben? Breng dan deze Overnighter in een dunne laag aan onder de Falscara wimpers, iets van de wimperband af. Breng 2-3 keer aan voor optimale hechting.  Met de Overnighter blijven de wimpers tot wel 10 dagen zitten. 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen