Actie

Kohl Eyeliner - Nude

Artikelcode: 14084035
€7,99€3,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De punt van deze eyeliner van Gosh is zacht, waardoor het makkelijk aan te brengen is. De Kohl Eyeliner - Nude laat een perfecte, gepigmenteerde lijn achter. Ook handig om te gebruiken voor je waterlijn! Make-up mag niet retour.

Productpagina

De punt van deze eyeliner van Gosh is zacht, waardoor het makkelijk aan te brengen is. De Kohl Eyeliner - Nude laat een perfecte, gepigmenteerde lijn achter en is op waterbasis. Ook handig om te gebruiken voor je waterlijn! Deze nude kleur is mooi om te gebruiken onder je ogen om een open frisse look te creëren. Daarnaast kan je hem ook erg goed gebruiken voor de binnenkant van je ogen. Ook hiermee geef je jezelf een frisse uitstraling.

Hoe kan ik de Kohl Eyeliner - Nude het beste gebruiken?

Ga je de Kohl Eyeliner gebruiken als eyeliner? Trek dan de zijkant van je oog een beetje strak, zodat je een mooie strakke lijn kan zetten zonder rimpeltjes. Begin nu vanaf de binnenkant van je oog en werk in één strakke beweging naar de buitenkant toe. Op deze manier krijg je de strakste lijn. Wil je dit potlood toch liever gebruiken voor je waterlijn? Trek dan je oog aan de onderkant een klein beetje naar beneden, zodat je makkelijk een lijntje kan zetten op je waterlijn.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen