Actie

Eyebrow Pencil - Soft Black

Artikelcode: 78542005
€8,99€4,49
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met deze handige 2in1 wenkbrauwpencil heb jij een poederwenkbrauwpotlood en een wenkbrauwborstel in één. De Eyebrow Pencil - Soft Black zorgt voor een mooie en natuurlijke look. Blijft langdurig zitten, zelfs op een vette huid. Make-up mag niet retour.

Productpagina

Met deze handige 2in1 wenkbrauwpencil heb jij een poederwenkbrauwpotlood en een wenkbrauwborstel in één. De Eyebrow Pencil - Soft Blackheeft een poederachtige formule voor een mooie en natuurlijke look. Blijft langdurig zitten, zelfs op een vette huid. De wenkbrauwpotlood kan droog gebruikt worden voor een zachte wenkbrauwkleur. Wil je hem liever iets intenser? Dan kan je je wenkbrauwen eerst nat maken en breng je vervolgens de wenkbrauwpotlood aan.
Deze geweldige Eyebrow Pencil is ook nog eens vegan!

Hoe kan ik de Eyebrow Pencil - Soft Black het beste gebruiken?

Borstel eerst de haartjes in de juiste richting, zodat je je wenkbrauwen makkelijker bij kan tekenen. Maak nu korte bewegingen van onder naar boven om als het ware kleine haartjes te tekenen op de plek waar jij je wenkbrauwen iets voller wil hebben. Herhaal dit net zolang totdat je de juiste vorm en volume hebt bereikt.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen