Actie

AMPUL - Flash Effect 10x2ml

Artikelcode: 02337
€19,95€5,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Straalt jouw huid stress en vermoeidheid uit? Dan zijn deze ampullen van LaCabine perfect voor jou! De Flash Effect ampul helpt tekenen van stress en vermoeidheid te elimineren en zorgt tegelijkertijd voor een onmiddellijk verstevigend effect.

Productpagina

Straalt jouw huid stress en vermoeidheid uit? Dan zijn deze ampullen van LaCabine perfect voor jou! De Flash Effect ampul 10x2 ML helpt tekenen van stress en vermoeidheid te elimineren en zorgt tegelijkertijd voor een onmiddellijk verstevigend effect.

-Onmiddellijk tensor effect

-Brengt vitaliteit en helderheid

-Verzacht de huid

- Met rode algen.

De effectiviteit met dubbele werking maakt de huid onmiddellijk steviger, stralender en soepeler en beschermt uw huid, waardoor de tekenen van veroudering worden voorkomen. Een mooiere en stralende huid vanaf het eerste gebruik. 

Hoe kun je de Flash Effect 10x2ml ampul het beste gebruiken?

Schud de ampul voor gebruik. Maak de ampul voorzichtig open met de bijgeleverde kunststof ‘’tool’’ (Let op: de ampul is van glas dus het is belangrijk dat je dit voorzichtig doet). Vervolgens zet je het bijgeleverde dopje erop, waar je vervolgens het bovenste gedeelte af haalt. Druppel een paar druppels olie op één hand. Zet nu de ampul voorzichtig aan de kant, in het bijgeleverde houdertje. Verdeel nu de olie over je beide vingertoppen en masseer het nu rustig in je huid (gezicht en hals). Wil je liever nog iets meer aanbrengen? Herhaal dan deze stappen met de olie die nog in de ampul zit. Vind je dat je nu voldoende hebt aangebracht? Dan kan je het bovenste gedeelte van het dopje er weer op doen, zodat je de overige olie de volgende dag kan gebruiken.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Porphyridium cruentum Extract, Triethylene Glycol, Carbomer, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen