LaCabine

Salon kwaliteit voor jouw dagelijkse schoonheidsverzorging. In de passievolle zoektocht naar schoonheid en perfectie ontwikkelt LaCabine formules met professionele precisie voor maximale effectiviteit.

De delicate glazen ampullen zijn gevuld met hoge concentraties actieve ingrediënten. Door de snel absorberende textuur worden onmiddellijk zichtbare resultaten verkregen met langdurig effect. De inhoud is dusdanig geconcentreerd dat 2ml voldoende is om de huid onmiddellijk te verfraaien. De geconcentreerde ampullen helpen in de strijd tegen rimpeltjes, bij hydratatie en verzorging, anti-aging, vitaliteit & helderheid.

De formules van LaCabine zijn zeer geavanceerd en gebaseerd op innovatieve actieve ingrediënten. De effecten zijn verbeterd met dank aan de professionele ervaring van het team van experts. Zij creëren cosmeceutische producten om maximale individuele resultaten te bieden en tegelijkertijd een unieke ervaring.

De ampullen hebben het perfecte formaat omdat ze de exacte dosering bevatten die de huid nodig heeft. Vanwege de hermetisch afgesloten glazen verpakking komt de formule niet in contact met zuurstof of licht, waardoor de actieve middelen niet oxideren of verslechteren.

De ampullen geven direct zichtbare en langdurige resultaten, door de hoge concentratie aan actieve ingrediënten. 

Dankzij de kennis van cosmetica en  geavanceerde ontwikkel- en productietechnieken waarover LaCabine beschikt, kunnen zij het breedste scala aan behandelingen aanbieden voor alle behoeften van de huid.

Toon 1 - 1 van 1
More filters