Artificial Nail Remover

Artikelcode: PR02C
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Artificial Nail Remover biedt jou de mogelijkheid om al jouw kunstnagels in één keer te verwijderen of om enkel één kunstnagel te verwijderen. De formule werkt 5x sneller dan het gebruikelijke weken in aceton.

Productpagina

De All or One Artificial Nail Remover van KISS biedt jou de mogelijkheid om al jouw kunstnagels in één keer te verwijderen of om enkel één kunstnagel te verwijderen. De formule werkt 5x sneller dan het gebruikelijke weken in aceton waardoor jij in een handomdraai je nagels hebt verwijderd.

Hoe kan je de All 1 Artificial Nail Remover het beste gebruiken?

Om je kunstnagels te verwijderen met de All or 1 Artificial Nail Remover, wordt aangeraden dezen vooraf even kort te knippen en te vijlen. Doop daarna je vingers in de remover pot, begin na enkele minuten je vingers te draaien in de pot. Doe dit niet langer dan 20 minuten. Na het verwijderen wordt het aangeraden om uw handen te wassen en deze te verzorgen met een nagelriemolie en een handcrème. LET OP: het product is zeer licht ontvlambaar. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten:

Acetone, Propylene Carbonate, Isopropyl Alchohol, Limonene, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Alcohol.

Reviews

5 sterren op basis van 3 beoordelingen

j
07 Jun 2023
JC van Zijl de Ridder
Heb het nog niet gebruikt.
a
20 Dec 2022
angela blom
Goed product
v
01 Oct 2022
Vivian Regina Sousa Silva Silva
Sneler en malelijker.