100 Full Cover Nails - Short Square

Artikelcode: 100PS14
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Wil jij mooie verzorgde nagels maar het liefst wel gewoon kort? Ga dan voor de 100 Full Cover Kunstnagels Short Square. Bevat 100 natuurlijke full cover nagels. Met de Short Square variant heb jij mooie korte verzorgde nagels.

Productpagina

Wil jij mooie verzorgde nagels maar het liefst wel gewoon kort? Ga dan voor de 100 Full Cover Kunstnagels Short Square. Bevat 100 natuurlijke full cover nagels waarmee jij tot wel 5 manicures mee kan doen. Met de KISS 100 Full Cover Nails - Short Square heb jij mooie korte verzorgde nagels. Voorzie de nagels eventueel nog van een leuk kleurtje. Met deze nagelset creëer jij bij jezelf net zulke mooie nagels als wanneer je naar een salon bent geweest. Blijft langdurig zitten.

100 Full Cover Nails - Short Square bevat:
- 100 natuurlijke full cover nails in 10 verschillende maten voor ongeveer 5 manicures
- Nagellijm

Hoe kan ik de 100 Full Cover Short Square Kunstnagels het beste gebruiken?

Maak je nagels schoon met nagellakremover. Vervolgens vijl je je eigen nagels en druk je je nagelriemen naar achteren met een manicure-stick. Kies voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart. Pak nu de lijm erbij die bij de verpakking in zit en breng de lijm aan op het gedeelte van de Short Square kunstnagel die uiteindelijk op je eigen nagel komt. Breng vervolgens een laagje lijm aan op je natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat je voldoende lijm aanbrengt voor een goede hechting. Nu plaats je de kunstnagel op je natuurlijk nagel. Hou dit een paar seconden vast, zodat het kan gaan hechten. Herhaal deze stappen totdat je alle nagels hebt gehad. Vijl de kunstnagels daarna eventueel nog bij.

Hoe kan ik de 100 Full Cover Kunstnagels Short Square het beste weer verwijderen?

Om de Short Square kunstnagels weer te verwijderen raden wij je aan om ze niet los te forceren of los te trekken. Om de nagels snel en makkelijk te verwijderen kan je het beste het grootste gedeelte van de nagel afknippen. Gebruik nagellakremover om de kunstnagels makkelijk te verwijderen. Leg je nagels in nagellakremover tot de kunstnagels zacht zijn. Verwijder nu met een doekje de zacht geworden kunstnagels.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen